#1 Mobiliteit oplossing voor duurzaam ondernemen

Bij Switch-Evolution zijn we vastbesloten om ondernemers in de grote steden te helpen verduurzamen op een betaalbare en unieke manier. En om dit te realiseren hebben we een passende oplossing bedacht. Dus, beste ondernemer, ben je geïnteresseerd in duurzaam ondernemen? Lees dan verder en ontdek hoe wij dit doen!

De ondernemersgemeenschap

Als ondernemers weten we dat jullie de motor zijn van onze bruisende steden. Jullie zetten je dagelijks in voor succes en innovatie, en wij willen jullie ondersteunen in jullie streven naar duurzaamheid. Dit wordt namelijk een steeds relevanter onderwerp.

Bij Switch-Evolution begrijpen we dat kosten vaak een belangrijke factor spelen bij het nemen van beslissingen. Daarom hebben we een oplossing bedacht die duurzame mobiliteit betaalbaar maakt voor ondernemers; het huren van elektrische oldtimers.

Waarom elektrische oldtimers leasen?

Laten we eerlijk zijn, het aankopen van elektrische bedrijfsvoertuigen kan een flinke investering zijn. Maar dat betekent niet dat ondernemers geen toegang moeten hebben tot duurzame mobiliteit. Met deze filosofie in gedachten hebben we onze oplossing vormgegeven. Ondernemers kunnen met onze leaseoptie gebruikmaken van elektrische oldtimers zonder de financiële lasten van het bezitten en onderhouden van een bedrijfsvoertuig. Het leasen van een elektrische oldtimer biedt dus de perfecte balans tussen duurzaamheid en kostenbesparing.

duurzaam ondernemen

Betaalbaar en flexibel

We hebben ons best gedaan om onze huuropties zo betaalbaar en flexibel mogelijk te maken. We bieden verschillende leaseopties aan, variërend van korte termijn tot langere termijn, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij de behoeften van jouw bedrijf. Of je nu een koffiebar runt, toeristische rondleidingen verzorgt of een evenementenbedrijf hebt, onze elektrische oldtimers bieden een duurzame en stijlvolle oplossing.

Bespaar kosten op brandstof en onderhoud

Naast het verlagen van je ecologische voetafdruk, bieden onze elektrische oldtimers ook aanzienlijke kostenbesparingen. Door te kiezen voor elektrisch rijden, elimineer je de kosten van brandstof, die in de loop van de tijd aanzienlijk kunnen oplopen. Bovendien hebben elektrische voertuigen minder onderhoud nodig dan hun traditionele tegenhangers, wat resulteert in verdere kostenbesparingen voor jouw bedrijf. En om je verder te ontzorgen nemen wij het reguliere onderhoud voor onze rekening.

Duurzaam ondernemen en een duurzame uitstraling

Naast de kostenbesparingen en duurzaamheid bieden onze elektrische oldtimers nog een belangrijk voordeel: ze zijn een blikvanger op de weg. Door een elektrische oldtimer te leasen, geef je jouw bedrijf een duurzame uitstraling die indruk maakt op klanten, partners en de gemeenschap. Het is niet alleen een manier om kosten te besparen, maar ook om je te onderscheiden en een unieke beleving te bieden aan jouw klanten.

Hoe lease Je een Elektrische Oldtimer?

Het huren van een elektrische oldtimer bij Switch-Evolution is eenvoudig. Neem contact met ons op en bespreek je behoeften en de gewenste huurperiode. We helpen je bij het kiezen van het juiste voertuig en zorgen voor een vlotte en professionele service. We staan altijd klaar om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je een geweldige ervaring hebt met onze elektrische oldtimers.

shop nu

Custom ontwerp

Naast het kiezen van een oldtimer bieden we je de mogelijkheid om jouw oldtimer zelf te ontwerpen. We kunnen je bij dit proces helpen doordat we in contact staan met verschillende Rotterdamse kunstenaars en graffiti-artiesten.

Neem vandaag nog contact met ons op en maak de overstap naar (betaalbare) duurzame mobiliteit!

Deel deze blog:

Facebook
LinkedIn
Twitter

Switch-evolution

Plan een gratis proefrit in!