Hoe Rotterdam in de fast lane naar duurzaamheid zit

Rotterdam staat bekend om zijn dynamiek en innovatie, en heeft een nieuwe krachtige troef in handen: elektrische oldtimers. We geloven dat deze iconische voertuigen een sleutelrol kunnen spelen in de verduurzaming van onze stad op een betaalbare en unieke manier. Laten we samen de fast lane naar duurzaamheid nemen!

Van vervuilende klassiekers naar groene helden

Stel je voor: klassieke Vespa’s, Piaggio Ape’s en Lambretta’s die ooit bekend stonden om hun nostalgische charme, nu getransformeerd tot groene helden van de weg. Bij Switch-Evolution hebben we de vaardigheden en het vakmanschap om deze transformatie te realiseren. We behouden het unieke design en de esthetiek van de originele voertuigen, maar upgraden ze met elektrische aandrijving. Het resultaat? Stijlvolle en duurzame voertuigen die een positieve impact hebben op onze stad en de lokale ondernemers.

Rotterdam

Betaalbare duurzaamheid voor ondernemers in Rotterdam

We begrijpen dat duurzaamheid niet alleen een morele verplichting is, maar ook een economische uitdaging voor ondernemers. Daarom bieden wij bij Switch-Evolution betaalbare opties aan voor lokale ondernemers in Rotterdam. Met onze omgebouwde elektrische oldtimers kunnen ze niet alleen hun ecologische voetafdruk verminderen, maar ook kosten besparen op brandstof en onderhoud. En om te voorkomen dat de investering te groot is kunnen de elektrische oldtimers ook geleased worden. Het is een win-win situatie die de ondernemers in staat stelt hun bedrijven te laten groeien en tegelijkertijd bij te dragen aan een groenere stad.

Samen op weg naar een groenere toekomst

Bij Switch-Evolution geloven we in de kracht van samenwerking. We willen lokale ondernemers, gemeenschappen en beleidsmakers inspireren en betrekken bij onze missie om Rotterdam duurzamer te maken. Samen kunnen we de fast lane naar duurzaamheid berijden en de wereld laten zien dat verandering mogelijk is, zelfs als het begint met een eigenwijze club Rotterdamse doeners.

Rotterdam heeft altijd al voorop gelopen als het gaat om verandering en innovatie. Met Switch-Evolution’s omgebouwde elektrische oldtimers kunnen we een groenere toekomst creëren op een betaalbare en unieke manier. Laten we de fast lane naar duurzaamheid nemen, de status quo uitdagen en samen een positieve impact hebben op onze stad. Doe mee en maak deel uit van deze opwindende reis!

Deel deze blog:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dit vind je wellicht ook interessant

Deel deze blog:

Facebook
LinkedIn
Twitter

Switch-evolution

Plan een gratis proefrit in!